• Pathé Thuis: Everybody loves a movie
  • Pathé Thuis: Everybody loves a movie

Pathé Thuis: Everybody loves a movie

Artikelnummer: K20-963

€ 10,00

€ 11,20 incl. btw


Minimale bestelaantal: 100 stuks

€ 0,50
€ 2,95

Beschikbaarheid: Leverbaar


Bedank je medewerkers voor hun harde werk of prestatie, of gewoon zomaar, met zo'n leuk verzenddoosje volledig gepersonaliseerd met naamopdruk. Dat is nog eens leuk om tussen de post aan te treffen! Kies voor dit ontwerp of lever je eigen ontwerp aan. Het doosje is gevuld met microwave popcorn om zelf popcorn te maken. Dit wil overigens ook prima in een pan met deksel. Kies wel voor een transparante deksel anders heb je de kans dat de popcorn je letterlijk om de oren popt.

Maak het geschenk nog persoonlijker door een kaartje toe te voegen met een leuke boodschap. Deze kaartjes zullen zeer gewaardeerd worden door je collega's en relaties. Creëer zelf een leuk kaartje of vraag ons om hulp.

Pathé Thuis Filmvoucher
Maak van je huiskamer een thuisbioscoop! Met Pathé Thuis Kado kijk je thuis naar de nieuwste huurfilms. De fysieke kado kaart vertegenwoordigt geen tegoed, maar een 'credit'/ Je kijkt er direct een huurfilm mee, in SD kwaliteit t.w.v. maximaal €4,99 per film. De kaart is geldig t/m 1 jaar na uitgiftedatum.
Anderen kochten ook

Gezellig Leffe
Gezellig Leffe
€ 19,50
€ 22,46 incl. btw
Leverbaar
Red Velvet Taart
Red Velvet Taart
€ 23,50
€ 25,62 incl. btw
Leverbaar
Niets is jou te Bol... Bolkado
Niets is jou te Bol... Bolkado
€ 3,95
€ 4,78 incl. btw
Leverbaar
Gefeliciteerd Party - Rood
Gefeliciteerd Party - Rood
€ 18,95
€ 22,93 incl. btw
Leverbaar
© 2021 E-ditional